Pencawang elektrik pelik




Lihat pencawang elektrik tu. Ada juga manusia yang mahu mereka semula pencawang berbentuk orang. Memang diluar jangkaan dan agak menarik. Apabila daya kreativiti terlalu tinggi, macam-macam boleh direka.

6 komen:

kasihkuamiera at: 5:16 PM said...

mmg cntik n menarik

dunia reka at: 11:53 PM said...

mmg cantik..memang idea yang pelik :)

farouq at: 4:07 AM said...

rentice macam ini memang berseni

Azman at: 9:01 PM said...

Kreatif .. Kat Malaysia patut kena berani buat idea2 macam ni.. tak lah nampak boring sangat...banyak benda yang boleh di ubahsuai supaya kelihatan menarik..contoh pondok menunggu bas.., tandas awam,

dunia reka at: 10:49 PM said...

betul tu Azman...byk bende kite bole design..kat malaysia, design adalah satu bende yang baru..kadang2 dipandang remeh oleh pihak tertentu..inilah tujuan blog ini untuk memberi kesedaran kepada orang ramai tentang rekabentuk. :)

Anonymous at: 2:10 PM said...

salam,

dekat mane ni ye..sape2 tau x..